Taller de Educación Física de 3º ESO en Rocódromo

El pasado miércoles 12 de Febrero, el grupo de Taller de Educación Física de 3° ESO visitó las instalaciones del Rocódromo “BLOC ARC”, situado a escasos metros de nuestro instituto. Recibi...
Leer más...

Sexto año de Yoga en el IES María Blasco

Un curso más y dentro de las actividades de la Feria de Medioambiente y la Salud, el alumnado de 2º de Bachillerato ha tenido la oportunidad de asistir a una sesión de yoga. Con ello se pretende ...
Leer más...

L’IES Maria Basco participa en la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Una de les estudiants de l’equip de l’IES Maria Blasco esdevé la millor oradora d’entre tots els participants de la fase local adscrits a la Universitat d’Alacant en aquesta competició. E...
Leer más...

Visita València 1er BAT

Els departaments de Filosofia i de Llengua Valenciana i Literatura junt amb l'alumnat de 1r de Batx visitàrem el centre històric de la ciutat de València, el Museu Valencià de la Il·lustració ...
Leer más...

Alumnado del IES María Blasco participa en la VII Trobada de Teatre Jove

El fin de semana del 8 y 9 de febrero, los alumnos del IES María Blasco que conforman la compañía “Teatro por la cara” han participado en el “Cap (de setmana) a la Trobada”, evento que co...
Leer más...

Alumnado de 2º de bachillerato del IES María Blasco visita El Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas

El pasado jueves 30 de enero, un grupo de 50 alumnos y alumnas del IES María Blasco acompañados por los profesores Carmen Sáez y Tomás Abellán, visitaron en Madrid las instalaciones del Centro ...
Leer más...

Jornadas de formación de mediadores y alumnos ayudantes en Moraira

Durante los días 31 de enero y 1 de Febrero alumnado de nuestro centro ha convivido con alumnos/as del IES Gaia (Sant Vicent),  IES Enric Valor (Campello) e IES Mutxamell (Mutxamell) para reci...
Leer más...

RECEPCIÓ A L’IES MARIA BLASCO A LA UNIVERSITAT D’ALACANT

El passat dimarts 21 de gener, el Vicerector de Cultura i de Política Lingüística de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés, va rebre a l’alumnat participant al projecte europeu de la xarxa...
Leer más...

Libros de texto 2018-2019

Descárgate la lista completa de libros para el curso 2018-2019. De todas maneras es importante que leas todas las consideraciones para evitar gastos innecesarios.

Actualizado 10/7/2018

 
Calendario exámenes convocatoria extraordinaria Junio 2018
Noticias - Otras noticias

Descarga el pdf con la fecha y hora de los exámenes de ESO, 1º bachillerato y FPB en la convocatoria extraordinaria en turno de diurno y nocturno:

 
Circular de fi de curs (ESO, FPB i 1er BATXILLERAT)

Descarregar ací

Estimats pares i mares:  

Els informem d'alguns assumptes que poden resultar del seu interés en relació amb la finalització d'aquest curs escolar i l'inici del següent:  

FINALITZACIÓ DE LES CLASSES. Les classes finalitzaran el dimecres 20 de juny. Per als últims dies (de dilluns 11 de juny a dimecres 20 de juny) alguns grups tenen programades activitats extraescolars. Si no hi haguera cap activitat programada, les classes es dedicaran preferentment a repàs de continguts que haurà de superar en la convocatòria extraordinària l'alumnat amb assignatures suspeses.  

ENTREGA DE NOTES. Es realitzarà el divendres 15 de juny. Els/les tutors/es informaran sobre l’horari de recollida.  

EXÀMENS CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA. La convocatòria d'exàmens extraordinaris tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de juny. L'horari en què tindran lloc els exàmens de les diverses assignatures es publicarà una setmana abans en la pàgina web i en els finestrals d'accés a l'Institut. L'entrega de notes corresponent a aquesta convocatòria serà el dimecres, 4 de juliol, a les 10:00.  

ATENCIÓ A PARES. Els professors atendran els pares en el seu horari d'atenció habitual fins al 20 de juny i de 10.00 a 13.00 els dies 21, 22 i 25 de juny. És particularment aconsellable contactar amb el professorat responsable de les diverses matèries en cas de necessitar alguna informació sobre la forma de preparar els exàmens extraordinaris de finals de juny.  

MATRICULACIÓ. L'alumnat de 4t d’ESO que haja de repetir curs en 2018/2019 rebrà el sobre de matrícula el 4 de juliol amb les notes de la convocatòria extraordinària. La data d'entrega en Secretaria del sobre complimentat serà el 6 de juliol. A l'alumnat que accedisca a 1r Batxillerat se li entregarà el sobre de matrícula el 19 de juliol una vegada publicades les llistes definitives d'admesos. Les dates de matrícula són del 19 al 26 de juliol.  

TAQUILLES. Les taquilles han de quedar buides i obertes el 29 de juny. L'alumnat conservarà el cadenat per al curs pròxim. Es tallaran els cadenats de les taquilles que a partir d'aquesta data romanguen tancades per a poder revisar-les i el centre no se’n farà responsable del contingut.  

BIBLIOTECA. L'alumnat que tinga llibres en préstec haurà de tornar-los com més prompte millor. El termini per a la devolució acaba el divendres 8 de juny. No se'ls entregarà el butlletí de notes als alumnes que tinguen llibres en préstec fins que no en realitzen la devolució.  

ACTES DE COMIAT DE 2n DE BATXILLERAT I CLAUSURA DE CURS. Els invitem a assistir als actes de fi de curs. L'acte de comiat i entrega d'orles de 2n de Batxillerat es realitzarà el divendres, 8 de juny, a les 19:30 en el pati de l'Institut. L'acte de clausura de curs es realitzarà el dijous 28 de juny, a les 19:00, també en el pati de l'Institut. Ací tindrà lloc l'entrega d'orles dels grups de 4t d'ESO i 2n d’FPB, de diversos premis i dels diplomes al bon aprofitament acadèmic.  

LLIBRES DE TEXT. La llista amb els llibres estarà disponible en el mes de juliol. En cas de compra, en previsió d'algun possible canvi, es recomana, fins que el professor confirme en els primers dies de curs el seu ús, no folrar-los ni posar-los nom i adquirir-los en un establiment que permeta el canvi o devolució.  

BANC DE LLIBRES . La devolució dels lots de llibres pertanyents al Banc (XarxaLlibres) es realitzarà els dies 21 i 22 de juny en horari de matí (s’habilitaran noves dates al juliol). Les famílies que ja pertanyen al Banc de Llibres, així com aquelles famílies que vulguen incorporar-se per al pròxim curs, hauran d’estar pendents de les normes, instruccions, documentació, terminis i dates que es publicaran en la pàgina xarxallibres.iesmariablasco.com i en els taulers d'anuncis del centre.

INICI DE CURS 2018/2019. El calendari d'inici del curs es publicarà en la pàgina web o en els taulers d'anuncis del centre durant la primera setmana de setembre.  

Sant Vicent del Raspeig, 1 de juny de 2018
DIRECCIÓ, IES MARÍA BLASCO

 

 
<< Inicio < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Próximo > Fin >>

Página 6 de 30

Novedades

2015-10-24-Convocatoria Historia pendientes

Añadidas Fotos Rafting a Galería

2015-01-31 - Añadida galería del viaje a la nieve

2015-01-31 - Añadida galería del viaje a la nieve

18/03/2013 - Vuelta de nuevo

Febrero 2020
 Lu  Ma  Mi  Ju  Vi  Sa  Do 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Ver agenda completa

L

Clásica antigua

SOLER. Fandango

M

Clásica moderna

GINASTERA. Danza del trigo

X

Cine y televisión

IGLESIAS. Todo sobre mi madre

J

Jazz, otras

BERK. I Can't Stand It

V

Pop, rock, ...

PAULINA RUBIO. Mi nuevo vicio

Taller de Educación Física de 3º ESO en Rocódromo
El pasado miércoles 12 de Febrero, el grupo de Taller de Educación Física de 3° ESO visitó la...
Sexto año de Yoga en el IES María Blasco
Un curso más y dentro de las actividades de la Feria de Medioambiente y la Salud, el alumnado de ...
L’IES Maria Basco participa en la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat
Una de les estudiants de l’equip de l’IES Maria Blasco esdevé la millor oradora d’entre tot...

Contacta

Webmaster
Problemas o sugerencias con la web

Secretaria
Temas de matrícula, autobús o gestión de documentos

Director
Contacto con el director

Jefatura de Estudios
Temas académicos

Vicedirección
Actividades extraescolares

Portada

Stop
Play

Login FormIES María Blasco -  C/ Enric Valor 4
Telf: 965 93 70 00 /Fax: 965 93 70 01