El IES Maria Blasco participa al projecte CELRoM de la Xarxa Vives PDF Imprimir E-mail
Escrito por Administrator   
Jueves, 05 de Diciembre de 2019 19:27

IMG 2024

La Xarxa Vives d’Universitats va celebrar el dimecres 4 de desembre a la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló, i coincidint amb el Dia dels Drets Lingüístics, una Jornada-Fòrum Vives de Diversitat Lingüística, en què ha participat l’IES Maria Blasco de Sant Vicent del Raspeig, juntament amb altres sis centres que formen part  del programa pilot CELRoM, que té com a objectiu visibilitzar la importància de la diversitat lingüística.

IMG 2030

CELRoM és un programa pioner entre els sistemes educatius de secundària i batxillerat de cinc regions lingüístiques europees (valencià, ladí, frisó, friülà i hongarés de Romania). Impulsat per la Xarxa Vives, és una proposta d’innovació pedagògica que fomenta l’ús de la guia educativa del Consell d’Europa per promoure la diversitat lingüística a l’aula.

Així, el programa CELRoM, que s’ha plantejat aquest curs 2019-2020 com una experiència pilot, compta amb la participació d’alumnes i docents de sis centres d’educació secundària i batxillerat de tota la Comunitat Valenciana, entre els quals es troba l’IES Maria Blasco de Sant Vicent, com a únic centre participant seleccionat de l’àmbit de la Universitat d’Alacant, destacant l’elaboració d’un vídeo per promocionar l’ús del valencià amb un trap, creat per Mar García Ortiz, Vicente Lillo Sáez i Joel Navarro Cutillas, tutoritzats pel professor Fco. Javier Pastor Pina.

IMG 2029

IMG 2026

 

Actualizado ( Jueves, 05 de Diciembre de 2019 19:37 )
 
IES María Blasco -  C/ Enric Valor 4
Telf: 965 93 70 00 /Fax: 965 93 70 01