Visita a Ràdio Sant Vicent PDF Imprimir E-mail
Escrito por Administrator   
Martes, 05 de Febrero de 2013 20:57

radio_san_vicente

El dilluns 10 de desembre, els alumnes de 1r de batxillerat nocturn de l'assignatura Llengua   i Imatge de l'IES n.5 de Sant Vicent del Raspeig van visitar Ràdio Sant Vicent per a participar com a convidats en el programa l'Almàssera. Aquest programa és un magazine que té com a llengua vehicular el valencià i que tracta temes d'actualitat tan variats com la música, el cinema, la cuina i la literatura entre d'altres.

La visita va estar motivada, d'una banda, per donar a conéixer l'existència d' aquesta assignatura ofertada per primera vegada al centre i, d'altra banda, perquè l'alumnat tinquera una experiència pràctica i real amb el món dels mitjans de comunicació.

Van ser entrevistats per la locutora Gràcia Jiménez per a parlar sobre la vivència personal dels alumnes al nocturn, la diferència que havien trobat respecte de l' horari del matí i el motiu que els havia fet tornar als estudis. L'entrevista es va dur a terme dins la secció "Més que paraules” i es va desenvolupar en dos torns per tal que tots els alumnes pogueren participar-hi i contar la seua experiència. Va ser una entrevista breu però molt profitosa per a tots i totes.Radio-San-Vicente

Quasevol que vulga escoltar aquest programa o la resta de programes que s'emeten a Ràdio Sant Vicent ho pot fer, com hem dit abans, en directe sintonitzant 95.2 FM o a través de la pàgina web www.radiosanvicente.com tant en directe com els programes emesos anteriorment.

Actualizado ( Martes, 05 de Febrero de 2013 21:01 )
 
IES María Blasco -  C/ Enric Valor 4
Telf: 965 93 70 00 /Fax: 965 93 70 01