Excursió a la València del Segle XV PDF Imprimir E-mail
Escrito por Administrator   
Jueves, 09 de Febrero de 2012 14:08

valncia_del_XV_019

El tres de febrer passat, els alumnes de primer de Batxillerat viatjaren a València per conéixer alguns del monuments més emblemàtics de la ciutat. Acompanyats pels professors que impartim l'assignatura de Valencià, els alumnes feren un recorregut per la ciutat vella.

 

En primer lloc, visitàrem la Casa de les Roques, Segle XV, lloc on es conserven els carros que desfilen en la medieval processó del Corpus  i que representen figures bíbliques i religioses. Amb el passeig pel barri del Carme pogueren albirar les antigues muralles musulmanes de la ciutat, encara en reconstrucció. La següent visita fou l'edifici de la Llotja de la Seda, construcció civil d'estil gòtic, on es feien antigament els intercanvis comercials. Finalment, de la Llotja anàrem a la Seu de València on els alumnes pogueren contemplar la capella del Sant Calze, la tomba d'Ausiàs March i els frescos de la cúpula de l'altar major entre altres.

 

Malgrat les baixes temperatures d'aquell dia, tant alumnes com professors ens donem per satisfets, ja que l'objectiu de la visita era que els aprenents se situaren en l'espai en el qual es produí la literatura que ells estudien en el curs de primer de Batxillerat i, que reconeguen la importància de i la monumentalitat de la capital tant en el segle XV com en l'actualitat.

 

Pròximament trobareu a la galeria totes les fotografies de l'excursió.

valncia_del_XV_003

Actualizado ( Jueves, 09 de Febrero de 2012 20:21 )
 
IES María Blasco -  C/ Enric Valor 4
Telf: 965 93 70 00 /Fax: 965 93 70 01