III Concurs de Disseny de Portada de l'agenda escolar

L'institut Maria Blasco de Sant Vicent del Raspeig convoca el III Concurs de Disseny de portada de l'agenda escolar. Hi ha dues categories: Alumnat matriculat de primer, segon i tercer d'ESO Al...
Leer más...

L'IES MARIA BLASCO GUANYA LA X OLIMPÍADA DE FILOLOGIA CATALANA DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

El 4 de març de 2021 es va celebrar virtualment la fase final de la X Olimpíada de Filologia Catalana que organitza la Universitat d’Alacant amb la col·laboració d’Escola Valenciana, de l’...
Leer más...

XIII Concurso Literario IES María Blasco

El IES María Blasco en colaboración con la Asociación de madres y padres de alumnos/as, convoca el “XIII Concurso Literario IES María Blasco”, que se regirá por las siguientes normas: ...
Leer más...

Carta despedida Libertad

Me dirijo a toda la Comunidad Educativa del IES María Blasco para despedirme. Me gustaría haberlo hecho de otra manera pero las circunstancias actuales dificultan un adiós más afectuoso y cercan...
Leer más...

ENTREGA DE ORLAS DE 2º DE BACHILLERATO. CURSO 2019-20

Los pasados 15 y 16 de julio ha tenido lugar la entrega de orlas de 2º de bachillerato en el IES María Blasco. Han sido sus tutores y tutoras (Gema Fuentes, Javier Pastor, Rosa Arnau y Álvaro Pon...
Leer más...

Vídeo Sorpresa 2º FPB

En este final de curso tan diferente, el alumnado de 2º de FPB no habéis podido tener vuestra merecida graduación. Qué menos que una sorpresa!!. Estos vídeos son nuestra sorpresa y a través ...
Leer más...

Vídeo Sorpresa 4º ESO

En este final de curso tan diferente, el alumnado de 4º ESO no habéis podido tener vuestra merecida graduación. Qué menos que una sorpresa!!. Estos vídeos son nuestra sorpresa y a través de ...
Leer más...

Sorpresa alumnado 2º Bachillerato

En este final de curso tan diferente, el alumnado de 2º de Bachillerato no habéis podido tener vuestra merecida graduación. Qué menos que una sorpresa!!. Estos vídeos son nuestra sorpresa y a...
Leer más...

Calendario exámenes convocatoria extraordinaria Junio 2018
Noticias - Otras noticias

Descarga el pdf con la fecha y hora de los exámenes de ESO, 1º bachillerato y FPB en la convocatoria extraordinaria en turno de diurno y nocturno:

 
Circular de fi de curs (ESO, FPB i 1er BATXILLERAT)

Descarregar ací

Estimats pares i mares:  

Els informem d'alguns assumptes que poden resultar del seu interés en relació amb la finalització d'aquest curs escolar i l'inici del següent:  

FINALITZACIÓ DE LES CLASSES. Les classes finalitzaran el dimecres 20 de juny. Per als últims dies (de dilluns 11 de juny a dimecres 20 de juny) alguns grups tenen programades activitats extraescolars. Si no hi haguera cap activitat programada, les classes es dedicaran preferentment a repàs de continguts que haurà de superar en la convocatòria extraordinària l'alumnat amb assignatures suspeses.  

ENTREGA DE NOTES. Es realitzarà el divendres 15 de juny. Els/les tutors/es informaran sobre l’horari de recollida.  

EXÀMENS CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA. La convocatòria d'exàmens extraordinaris tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de juny. L'horari en què tindran lloc els exàmens de les diverses assignatures es publicarà una setmana abans en la pàgina web i en els finestrals d'accés a l'Institut. L'entrega de notes corresponent a aquesta convocatòria serà el dimecres, 4 de juliol, a les 10:00.  

ATENCIÓ A PARES. Els professors atendran els pares en el seu horari d'atenció habitual fins al 20 de juny i de 10.00 a 13.00 els dies 21, 22 i 25 de juny. És particularment aconsellable contactar amb el professorat responsable de les diverses matèries en cas de necessitar alguna informació sobre la forma de preparar els exàmens extraordinaris de finals de juny.  

MATRICULACIÓ. L'alumnat de 4t d’ESO que haja de repetir curs en 2018/2019 rebrà el sobre de matrícula el 4 de juliol amb les notes de la convocatòria extraordinària. La data d'entrega en Secretaria del sobre complimentat serà el 6 de juliol. A l'alumnat que accedisca a 1r Batxillerat se li entregarà el sobre de matrícula el 19 de juliol una vegada publicades les llistes definitives d'admesos. Les dates de matrícula són del 19 al 26 de juliol.  

TAQUILLES. Les taquilles han de quedar buides i obertes el 29 de juny. L'alumnat conservarà el cadenat per al curs pròxim. Es tallaran els cadenats de les taquilles que a partir d'aquesta data romanguen tancades per a poder revisar-les i el centre no se’n farà responsable del contingut.  

BIBLIOTECA. L'alumnat que tinga llibres en préstec haurà de tornar-los com més prompte millor. El termini per a la devolució acaba el divendres 8 de juny. No se'ls entregarà el butlletí de notes als alumnes que tinguen llibres en préstec fins que no en realitzen la devolució.  

ACTES DE COMIAT DE 2n DE BATXILLERAT I CLAUSURA DE CURS. Els invitem a assistir als actes de fi de curs. L'acte de comiat i entrega d'orles de 2n de Batxillerat es realitzarà el divendres, 8 de juny, a les 19:30 en el pati de l'Institut. L'acte de clausura de curs es realitzarà el dijous 28 de juny, a les 19:00, també en el pati de l'Institut. Ací tindrà lloc l'entrega d'orles dels grups de 4t d'ESO i 2n d’FPB, de diversos premis i dels diplomes al bon aprofitament acadèmic.  

LLIBRES DE TEXT. La llista amb els llibres estarà disponible en el mes de juliol. En cas de compra, en previsió d'algun possible canvi, es recomana, fins que el professor confirme en els primers dies de curs el seu ús, no folrar-los ni posar-los nom i adquirir-los en un establiment que permeta el canvi o devolució.  

BANC DE LLIBRES . La devolució dels lots de llibres pertanyents al Banc (XarxaLlibres) es realitzarà els dies 21 i 22 de juny en horari de matí (s’habilitaran noves dates al juliol). Les famílies que ja pertanyen al Banc de Llibres, així com aquelles famílies que vulguen incorporar-se per al pròxim curs, hauran d’estar pendents de les normes, instruccions, documentació, terminis i dates que es publicaran en la pàgina xarxallibres.iesmariablasco.com i en els taulers d'anuncis del centre.

INICI DE CURS 2018/2019. El calendari d'inici del curs es publicarà en la pàgina web o en els taulers d'anuncis del centre durant la primera setmana de setembre.  

Sant Vicent del Raspeig, 1 de juny de 2018
DIRECCIÓ, IES MARÍA BLASCO

 

 
Calendario Exámenes Extraordinarios 2º Bachillerato
Noticias - Otras noticias

La convocatoria de exámenes de la prueba extraordinaria de 2º Bachillerato tendrá lugar desde el lunes 18 de junio al miércoles 20 de junio.

PENDIENTES DE 1º BACH. Los exámenes de las materias pendientes de 1º de Bachillerato se realizarán en el horario de la asignatura más afín de 2º de Bachillerato. En caso de duda, contactar con los Jefes/as de Departamento.

POSIBLES SOLAPAMIENTOS. Posibles solapamientos de horarios u otras incidencias serán resueltos por el profesorado responsable de acuerdo con Jefatura de Estudios

Descargar calendario

 
Web Información Xarxa Llibres 2018-2019

Todas las dudas, preguntas y nueva información sobre el programa Xarxa Llibres para el curso 2018-2019 está disponible en:

http://xarxallibres.iesmariablasco.com

xarxallibres

 
<< Inicio < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Próximo > Fin >>

Página 9 de 26

Novedades

2015-10-24-Convocatoria Historia pendientes

Añadidas Fotos Rafting a Galería

2015-01-31 - Añadida galería del viaje a la nieve

2015-01-31 - Añadida galería del viaje a la nieve

18/03/2013 - Vuelta de nuevo

Web Familia

webfamilia

Contacta

Webmaster
Problemas o sugerencias con la web

Secretaria
Temas de matrícula, autobús o gestión de documentos

Director
Contacto con el director

Jefatura de Estudios
Temas académicos

Vicedirección
Actividades extraescolares

Portada

Stop
Play

Login FormIES María Blasco -  C/ Enric Valor 4
Telf: 965 93 70 00 /Fax: 965 93 70 01