El IES María Blasco cierra el trimestre con la XI Jornada Gastronómica

Un año más el IES María Blasco cierra el primer trimestre con la Jornada Gastronómica. Los miembros de la comunidad educativa del Centro llevan sus platos favoritos. Los aportados por el alumnad...
Leer más...

Teatro en Inglés en el IES María Blasco

El alumnado del IES María Blasco de Teatro en Inglés y sus profesoras Silvia Rielo y Libertad Sáez han ofrecido su trabajo en una jornada de representaciones teatrales navideñas con sus obras ...
Leer más...

"Una finestra al món" en Radio San Vicente Divendres 27 de desembre de 20-22h

El divendres 27 de desembre de 20 a 22h (canvi d'última hora) s'emetrà el programa de ràdio "Una finestra al món" que fem des de l'IES MARIA BLASCO al dial 95.2 de Ràdio San Vicente. Aquesta oc...
Leer más...

Proyecto "Teatro Vaivén"

El jueves 12 de diciembre se inició el proyecto "Teatro Vaivén" organizado junto con el IES 8 de marzo de Alicante. Alumnos de 2º de Bachillerato de Artes Escéncias de dicho centro vinieron a im...
Leer más...

II Concurso Cómic IES María Blasco

  El instituto de Enseñanza Secundaria María Blasco en colaboración con la Asociación de Madres y Padres de Alumnos, convoca el II Concurs de Còmic “IES María Blasco” que se regirá po...
Leer más...

XII Concurso Literario IES María Blasco

El IES María Blasco en colaboración con la Asociación de madres y padres de alumnos/as, convoca el “XII Concurso Literario IES María Blasco”, que se regirá por las siguientes normas:  ...
Leer más...

El IES Maria Blasco participa al projecte CELRoM de la Xarxa Vives

La Xarxa Vives d’Universitats va celebrar el dimecres 4 de desembre a la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló, i coincidint amb el Dia dels Drets Lingüístics, una Jornada-Fòrum Vives de Diver...
Leer más...

EL IES MARÍA BLASCO MANIFIESTA SU REPULSA A LA VIOLENCIA MACHISTA CON MOTIVO DEL 25 DE NOVIEMBRE

El lunes pasado , toda la comunidad educativa del IES María Blasco se concentró en el patio, durante el recreo, para manifestar su repulsa a la violencia hacia las mujeres con motivo del 25 de nov...
Leer más...

Libros de texto 2018-2019

Descárgate la lista completa de libros para el curso 2018-2019. De todas maneras es importante que leas todas las consideraciones para evitar gastos innecesarios.

Actualizado 10/7/2018

 
Calendario exámenes convocatoria extraordinaria Junio 2018
Noticias - Otras noticias

Descarga el pdf con la fecha y hora de los exámenes de ESO, 1º bachillerato y FPB en la convocatoria extraordinaria en turno de diurno y nocturno:

 
Circular de fi de curs (ESO, FPB i 1er BATXILLERAT)

Descarregar ací

Estimats pares i mares:  

Els informem d'alguns assumptes que poden resultar del seu interés en relació amb la finalització d'aquest curs escolar i l'inici del següent:  

FINALITZACIÓ DE LES CLASSES. Les classes finalitzaran el dimecres 20 de juny. Per als últims dies (de dilluns 11 de juny a dimecres 20 de juny) alguns grups tenen programades activitats extraescolars. Si no hi haguera cap activitat programada, les classes es dedicaran preferentment a repàs de continguts que haurà de superar en la convocatòria extraordinària l'alumnat amb assignatures suspeses.  

ENTREGA DE NOTES. Es realitzarà el divendres 15 de juny. Els/les tutors/es informaran sobre l’horari de recollida.  

EXÀMENS CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA. La convocatòria d'exàmens extraordinaris tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de juny. L'horari en què tindran lloc els exàmens de les diverses assignatures es publicarà una setmana abans en la pàgina web i en els finestrals d'accés a l'Institut. L'entrega de notes corresponent a aquesta convocatòria serà el dimecres, 4 de juliol, a les 10:00.  

ATENCIÓ A PARES. Els professors atendran els pares en el seu horari d'atenció habitual fins al 20 de juny i de 10.00 a 13.00 els dies 21, 22 i 25 de juny. És particularment aconsellable contactar amb el professorat responsable de les diverses matèries en cas de necessitar alguna informació sobre la forma de preparar els exàmens extraordinaris de finals de juny.  

MATRICULACIÓ. L'alumnat de 4t d’ESO que haja de repetir curs en 2018/2019 rebrà el sobre de matrícula el 4 de juliol amb les notes de la convocatòria extraordinària. La data d'entrega en Secretaria del sobre complimentat serà el 6 de juliol. A l'alumnat que accedisca a 1r Batxillerat se li entregarà el sobre de matrícula el 19 de juliol una vegada publicades les llistes definitives d'admesos. Les dates de matrícula són del 19 al 26 de juliol.  

TAQUILLES. Les taquilles han de quedar buides i obertes el 29 de juny. L'alumnat conservarà el cadenat per al curs pròxim. Es tallaran els cadenats de les taquilles que a partir d'aquesta data romanguen tancades per a poder revisar-les i el centre no se’n farà responsable del contingut.  

BIBLIOTECA. L'alumnat que tinga llibres en préstec haurà de tornar-los com més prompte millor. El termini per a la devolució acaba el divendres 8 de juny. No se'ls entregarà el butlletí de notes als alumnes que tinguen llibres en préstec fins que no en realitzen la devolució.  

ACTES DE COMIAT DE 2n DE BATXILLERAT I CLAUSURA DE CURS. Els invitem a assistir als actes de fi de curs. L'acte de comiat i entrega d'orles de 2n de Batxillerat es realitzarà el divendres, 8 de juny, a les 19:30 en el pati de l'Institut. L'acte de clausura de curs es realitzarà el dijous 28 de juny, a les 19:00, també en el pati de l'Institut. Ací tindrà lloc l'entrega d'orles dels grups de 4t d'ESO i 2n d’FPB, de diversos premis i dels diplomes al bon aprofitament acadèmic.  

LLIBRES DE TEXT. La llista amb els llibres estarà disponible en el mes de juliol. En cas de compra, en previsió d'algun possible canvi, es recomana, fins que el professor confirme en els primers dies de curs el seu ús, no folrar-los ni posar-los nom i adquirir-los en un establiment que permeta el canvi o devolució.  

BANC DE LLIBRES . La devolució dels lots de llibres pertanyents al Banc (XarxaLlibres) es realitzarà els dies 21 i 22 de juny en horari de matí (s’habilitaran noves dates al juliol). Les famílies que ja pertanyen al Banc de Llibres, així com aquelles famílies que vulguen incorporar-se per al pròxim curs, hauran d’estar pendents de les normes, instruccions, documentació, terminis i dates que es publicaran en la pàgina xarxallibres.iesmariablasco.com i en els taulers d'anuncis del centre.

INICI DE CURS 2018/2019. El calendari d'inici del curs es publicarà en la pàgina web o en els taulers d'anuncis del centre durant la primera setmana de setembre.  

Sant Vicent del Raspeig, 1 de juny de 2018
DIRECCIÓ, IES MARÍA BLASCO

 

 
<< Inicio < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Próximo > Fin >>

Página 6 de 30

Novedades

2015-10-24-Convocatoria Historia pendientes

Añadidas Fotos Rafting a Galería

2015-01-31 - Añadida galería del viaje a la nieve

2015-01-31 - Añadida galería del viaje a la nieve

18/03/2013 - Vuelta de nuevo

Enero 2020
 Lu  Ma  Mi  Ju  Vi  Sa  Do 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Ver agenda completa

L

Clásica antigua

SOLER. Fandango

M

Clásica moderna

GINASTERA. Danza del trigo

X

Cine y televisión

IGLESIAS. Todo sobre mi madre

J

Jazz, otras

BERK. I Can't Stand It

V

Pop, rock, ...

PAULINA RUBIO. Mi nuevo vicio

El IES María Blasco cierra el trimestre con la XI Jornada Gastronómica
Un año más el IES María Blasco cierra el primer trimestre con la Jornada Gastronómica. Los mie...
Teatro en Inglés en el IES María Blasco
El alumnado del IES María Blasco de Teatro en Inglés y sus profesoras Silvia Rielo y Libertad S...
"Una finestra al món" en Radio San Vicente Divendres 27 de desembre de 20-22h
El divendres 27 de desembre de 20 a 22h (canvi d'última hora) s'emetrà el programa de ràdio "Un...

Contacta

Webmaster
Problemas o sugerencias con la web

Secretaria
Temas de matrícula, autobús o gestión de documentos

Director
Contacto con el director

Jefatura de Estudios
Temas académicos

Vicedirección
Actividades extraescolares

Portada

Stop
Play

Login FormIES María Blasco -  C/ Enric Valor 4
Telf: 965 93 70 00 /Fax: 965 93 70 01